PUTNICI PREVARENI, POLICIJA TRAGA ZA VLASNIKOM AGENCIJE

U Osnovnom tužilaštvu u Smederevu potvrdili su za naš portal da je policiji prosleđen zahtev za prikupljanje obaveštenja u vezi sa slučajem turista koji su zahvaljujući agenciji „Blue travel world“ ostali i bez letovanja i bez novca.
-Građani koji su posredstvom pomenute agencije otišli na letovanje, još iz Grčke su se javljali policiji da prijave ono što ime se desilo. Policija je o tome obavestila dežurnog tužioca koji je prvo izdao usmeni nalog, a dan kasnije policiji je upućen i pismeni zahtev za prikupljanjem obaveštenja o ovom slučaju i oni sada rade na tome – kaže za „Smederevske“ Dragan Popović osnovni javni tužilac.
Osim prikupljanja obaveštenja, kako nezvanično saznajemo, policija traga i za Dejanom Milošoskim iz Smedereva, vlasnikom agencije „Blue travel world“ koji je, po svemu sudeći, prevario građane, uzevši novac uplaćen za aranžmane, a putnike ostavio bez smeštaja na letovanju.
Inače, svi planirani polasci i aranžmani koji su prodavani preko ove agencije su otkazani, a oštećeni građani još uvek ne znaju da li će ih, ko i na koji način, obeštetiti.

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *