ПУТНИЦИ ПРЕВАРЕНИ, ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА ВЛАСНИКОМ АГЕНЦИЈЕ

У Основном тужилаштву у Смедереву потврдили су за наш портал да је полицији прослеђен захтев за прикупљање обавештења у вези са случајем туриста који су захваљујући агенцији „Blue travel world“ остали и без летовања и без новца.
-Грађани који су посредством поменуте агенције отишли на летовање, још из Грчке су се јављали полицији да пријаве оно што име се десило. Полиција је о томе обавестила дежурног тужиоца који је прво издао усмени налог, а дан касније полицији је упућен и писмени захтев за прикупљањем обавештења о овом случају и они сада раде на томе – каже за „Смедеревске“ Драган Поповић основни јавни тужилац.
Осим прикупљања обавештења, како незванично сазнајемо, полиција трага и за Дејаном Милошоским из Смедерева, власником агенције „Blue travel world“ који је, по свему судећи, преварио грађане, узевши новац уплаћен за аранжмане, а путнике оставио без смештаја на летовању.
Иначе, сви планирани поласци и аранжмани који су продавани преко ове агенције су отказани, а оштећени грађани још увек не знају да ли ће их, ко и на који начин, обештетити.

Ј.В.

 

Comments are closed.