JKP „VODOVOD“ OBAVEŠTENJE: CISTERNA SA VODOM U VIŠIM ZONAMA

JKP „Vodovod“ obaveštava korisnike vodovodnog sistema da će zbog izuzetno visokih temperatura i velike potrošnje u narednom periodu postaviti cisternu pijaće vode u višim delovima prve visinske zone, gde se očekuje pad pritiska. Cisterna će biti postavljena na sledećim lokacijama:

 1. ul. Balkanska (raskrsnica sa ul. Zlate Kobalat)
 1. ul. Starca Vujadina kod broja 243
 1. ul. Slavonska (raskrsnica sa ul. Aleksandra Markovića Ace)
 1. ul. Crvene Armije (raskrsnica sa ul. Ilindelska)
 1. ul. Miladina Popovića kod prodavnice
 1. ul. Crvene Armije (raskrsnica sa ul. Cara Dušana)
 1. ul. Crvene Armije (raskrsnica sa ul. Tošina)

Planirano je da cisterna bude na svim mestima po 45 minuta počev od 10 časova do 18 časova.

JKP „Vodovod“ obaveštava korisnike vodovodnog sistema da je RHMZ izdao Upozorenje o opasnom vremenu zbog izuzetno visokih temperatura. Iz tog razloga se očekuje povećana potrošnja vode, koja može uticati na stanje vodovodnog sistema.

JKP „Vodovod“ apeluje na korisnike da racionalno koriste vodu, samo za životne potrebe, kako bi vodovodni sistem ostao stabilan i kako ne bi došlo do ugrožavanja sistema i zamućenja vode. Pod neracionalnim korošćenjem vode se smatra zalivanje zelenih površina, polivanje i hlađenje pločnika, pranje vozilai slično.

 

 

 

2 thoughts on “JKP „VODOVOD“ OBAVEŠTENJE: CISTERNA SA VODOM U VIŠIM ZONAMA

 • 1. avgusta 2017. at 21:01
  Permalink

  JKP Vodovod..!? Ma, vi se mnogo sekirate za narod… Vi i vasa Jasna. Prica mi stric da ljudi u onoj zgradi u ul. Branka Radicevica placaju racune za vodu preko 2.000 dinara!? Izmedju dve i tri hiljade! Ej!? Da li je to normalno!? Kao da poje krave tamo… Goveda jedna. Da li im tako i Milijana placa racune!? Lopovi!

  Reply
  • 2. avgusta 2017. at 19:45
   Permalink

   Koliko placaju? Skuplja voda od struje!? To samo u Smederevu moze.. Svi cute, uplasili se za svoje fotelje. Od Krstina, preko Milijane, Bocija, Branceta, pa nadalje. Ne smeju da pisnu od Jasne. Slabici obicni. Ulizice. Treba da ih je sramota od sebe samih. Kada ce vise tog Stosica da postave za gradonacelnika, da vise ne gledamo ovu Jasnu. I sve ove da posmenjuje!

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *