ОБРАЧУН У СРЕД БЕЛА ДАНА

Повод пуцњаве која се ове суботе нешто пре 13 часова догодила у центру града, на углу улица Вука Караџића и Саве Немањића, у којој су два мушкарца тешко рањена, највероватније је изнуда.
Обрачун је, како сазнајемо, почео још на паркингу иза „Максија“, где је Ненад Ј. (48) у кога је пуцао Тоза А. (62), паркирао своје возило. Сусрет је, претпоставља се био раније договрен, а Тоза је у Ненада запуцао чим је овај изашао из аутомобила.
-Тоза је још на паркингу испалио један метак у Ненада, и то са леђа. Овај је јаукнуо и почео да бежи, кренувши према ивичњацима. Док је прелазио улицу, Тоза је поново хтео да пуца, али му се пиштољ заглавио. Репетирао је пиштољ и опалио поново. Погодио је Ненада у леђа. До тада је Ненад већ стигао на другу страну улице, успевши да се ухвати за један од фрижидера који су стајали између објеката која се тамо налазе. Тоза је пуцао још једном, а када се Ненад срушио, док је лежао, опалио је још један хитац којим га је погодио у главу – сазнајемо од нашег саговорника.
Након пуцњаве, Тоза се, полако упутио ка аутобуској станици, али је скренуо у улицу Старине Новака иза Техничке школе, где је пуцао себи у уста.
И Тоза А. и Ненад Ј. су од раније познати полицији. Тоза је осуђиван за поседовање нелегалног оружја, а Ненад је одлежао затворске казне за убиство и насилничко понашање.
Обојица мушкараца су давали знаке живота када је дошла хитна помоћ, а у смедеревској болници потврђено нам је да су, одмах након реанимације, због тешког стања, упућени у београдски Ургентни центар. И један и други имају повреде главе, док су код једног од њих констатоване повреде грудног коша.

Ј.В.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *