NASTAVAK AKCIJE „ARES“: „PALI“ ZBOG DROGE I KRAĐE AUTOMOBILA

U nastavku akcije „Ares“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A.Š. (18) osumnjičenog za krađe automobila na području grada.  Prema navodima policije postoje osnovi sumnje da je A.Š., tokom ove i prošle godine, ukrao devet vozila različitih marki, koja je kasnije prodavao i na taj način sticao protivpravnu imovinsku korist.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio devet krivičnih dela teške krađe, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. Policija je svih devet automobila pronašla i vratila vlasnicima.

U nastavku iste akcije u Smederevu je uhapšen i Z. M. (47), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kod osumnjičenog je pronađeno 132,1 gram marihuane i tri biljke marihuane. Po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela omogućavanje uživanja opojnih droga i nevlašćeno držanje opojnih droga uhapšen je i A.J. (19), kod koga je pronađena marihuana. Po nalogu tužioca i ovom osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

 

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *