„FLY FLY TRAVEL“ OD SADA I U SMEDEREVU

U Smederevu je u četvrtak, 13. jula, u tržnom centru „Don žon“ otvorena nova poslovnica kompanije „Fly Fly Travel“. Tako će njihove usluge od sada biti dostupnije Smederevcima, koji su, kažu predstavnici ove kompanije, i do sada, u velikoj meri bili njihovi redovni korisnici.

-Kompanija postoji od 2009. godine i mislimo da je došlo vreme da se približimo i građanima Smedereva, koji, kao redovni korisnici naših usluga, sada neće morati da dolaze za Beograd kako bi rezervisali karte i aranžmane, već će to moći da urade u svom gradu. Cilj nam i jeste da se što više približimo korisnicima, zato smo i otvorili poslovnicu u Smederevu, u Knez Mihailovoj 8, TC „Don Žon“, lokal 22 – kaže za naš portal Milena Avramović, menadžer franšize i dodaje da su do sada širom Srbije otvorene 22 poslovnice „Fly Fly Travela“.

 

Kompanija je fokusirana na prodaju avio-karata za sve svetske destinacije, ali istovremeno nudi i brojne turističke aranžmane, čime su, praktično objedinili svoju ponudu.

-Leto je u punom jeku i ono što bih iz naše ponude izdvojila kao preporuku za sve koji žele na odmor  su Krit i Rimini, dakle, uvek privlačne Grčka i Italija – navodi Milena Avramović.

Kompanija je osnovana pre osam godina, tada sa ciljem da svima približe super jeftine avio karte, te je vremenom „Fly Fly Travel“ postao zastupnik mnogih poznatih avio-kompanija. Svoju ponudu, u međuvremenu, obogatili su brojnim turističkim aranžmanima. Predstavništva imaju u Podgorici, Banja Luci, Istanbulu, Rijeci, Beču i Ljubljani, a poseduju franšizne jedinice u Srbiji i regionu. Takođe, osnovali su i „Fly Fly Academy“, centar za obuku kadrova za civilnu avijaciju, a deo kompanije od avgusta 2015. godine je i „Fly Fly Shop“, jedina prodavnica u Srbiji i regionu specijalizovana za prodaju maketa aviona.

J.V.

 

2 thoughts on “„FLY FLY TRAVEL“ OD SADA I U SMEDEREVU

 • 14. jula 2017. at 15:51
  Permalink

  Kako bitna infmracija za gradjane SD. Sta je Jovica od kako je Dejan usao u opstinu nema vise kriticnih tekstova. Reket upalio

  Reply
  • 14. jula 2017. at 21:48
   Permalink

   pa nije Jovica pisao ovaj tekst!

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *