ЕКСКЛУЗИВНО: СНС САМ НА ВЛАСТИ У ПАЛАНЦИ

Српска напредна странка самостално ће водити власт у Смедеревској Паланци без Социјалистичке партије Србије, која се приклонила Радославу Милојичићу Кени. На тај начин биће испоштована и одлука грађана са последњих локалних избора, а то ће обезбедити 28 од 49 одборника, који су одабрали пут политике Александра Вучића и Српске напредне странке.
Социјалисти до последњег момента нису испоштовали страначки договор са напредњацима, постигнут на вишим нивоима. Због непоштовања одлука руководства и нових доказа о покушајима корупције одборника, општински одбор СПС у овој подунавској општини могао би да буде распуштен.
Социјалисте у Паланци последње 33 године воде Петар Јелић, који је у време владавине ДС-а био заменик председника општине, и секретар Славољуб Ђурић. Постоје докази да су Јелић и други покушали да подмите једну одборницу СНС-а да подржи Радослава Милојичића, што је предочено и руководству СПС-а, које се оградило од њихових поступака.

Такав развој ситуације у Смедеревској Паланци би, према сазнањима „Смедеревских“, могао да угорзи и до сада пријатељске и стабилне односе између напредњака и социјалиста у Смедереву.

Ј.Шешлак

 

3 thoughts on “ЕКСКЛУЗИВНО: СНС САМ НА ВЛАСТИ У ПАЛАНЦИ

 • 5. jula 2017. at 22:41
  Permalink

  Kena kriminalac se ponadao…

  Reply
 • 5. jula 2017. at 17:03
  Permalink

  У суштини врућ кромпир да пропалу општину води добио је СНС јер у овом тренутку није мудро гурати се за власт у такву средину. Сувише је мало вајде а велика обавеза бити поред празног казана. Па цела игра је да би се пружила снажна подршка СНСу да искамчи што више од врха странке као надокнада за душевну бол што морају да се бакћу са пропалим градом.
  Када се казан мало допуни (смање дугови, консолидују јавна предузећа, …) тада треба ускочити у игру.
  Мудри су ови из ДС и СПС. Чекају да се стање мало промени на боље па да ускоче и да казан Као и увек досада.

  Reply
 • 5. jula 2017. at 15:29
  Permalink

  Srpska napredna stranka i treba samostalno da vodi vlast u Smederevskoj Palanci, Plani i Smederevu, a ne da zavise od kombi stranaka.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *