EKSKLUZIVNO: SNS SAM NA VLASTI U PALANCI

Srpska napredna stranka samostalno će voditi vlast u Smederevskoj Palanci bez Socijalističke partije Srbije, koja se priklonila Radoslavu Milojičiću Keni. Na taj način biće ispoštovana i odluka građana sa poslednjih lokalnih izbora, a to će obezbediti 28 od 49 odbornika, koji su odabrali put politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.
Socijalisti do poslednjeg momenta nisu ispoštovali stranački dogovor sa naprednjacima, postignut na višim nivoima. Zbog nepoštovanja odluka rukovodstva i novih dokaza o pokušajima korupcije odbornika, opštinski odbor SPS u ovoj podunavskoj opštini mogao bi da bude raspušten.
Socijaliste u Palanci poslednje 33 godine vode Petar Jelić, koji je u vreme vladavine DS-a bio zamenik predsednika opštine, i sekretar Slavoljub Đurić. Postoje dokazi da su Jelić i drugi pokušali da podmite jednu odbornicu SNS-a da podrži Radoslava Milojičića, što je predočeno i rukovodstvu SPS-a, koje se ogradilo od njihovih postupaka.

Takav razvoj situacije u Smederevskoj Palanci bi, prema saznanjima „Smederevskih“, mogao da ugorzi i do sada prijateljske i stabilne odnose između naprednjaka i socijalista u Smederevu.

J.Šešlak

 

3 thoughts on “EKSKLUZIVNO: SNS SAM NA VLASTI U PALANCI

 • 5. jula 2017. at 22:41
  Permalink

  Kena kriminalac se ponadao…

  Reply
 • 5. jula 2017. at 17:03
  Permalink

  U suštini vruć krompir da propalu opštinu vodi dobio je SNS jer u ovom trenutku nije mudro gurati se za vlast u takvu sredinu. Suviše je malo vajde a velika obaveza biti pored praznog kazana. Pa cela igra je da bi se pružila snažna podrška SNSu da iskamči što više od vrha stranke kao nadoknada za duševnu bol što moraju da se bakću sa propalim gradom.
  Kada se kazan malo dopuni (smanje dugovi, konsoliduju javna preduzeća, …) tada treba uskočiti u igru.
  Mudri su ovi iz DS i SPS. Čekaju da se stanje malo promeni na bolje pa da uskoče i da kazan Kao i uvek dosada.

  Reply
 • 5. jula 2017. at 15:29
  Permalink

  Srpska napredna stranka i treba samostalno da vodi vlast u Smederevskoj Palanci, Plani i Smederevu, a ne da zavise od kombi stranaka.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *