ВЕЧЕРАС ФИНАЛЕ МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП

У понедељак, 3.јула у Вранову су одигране полуфиналне утакмице другог Меморијалног турнира у малом фудбалу „ Зоран Поповић Поп“ који се одржава у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК Пролетер.
Екипа Алатница БМБ Сопот победила је Амбалажерку из Бегаљице са 7:3, док је Независни синдикат Хестил 1 однео победу против ФК Милан Сд након пенала. Регуларни ток утакмице завршен је резултатом 3:3.
За прво место вечерас ће се борити екипе Алатница БМБ Сопот и Независни синдикат Хестил 1.
Финално вече, 4.јула, организатори приређују заједно са Јелен купом, а публику, осим доброг фудбала очекују наградне игре и гости изненађења.
Целовечерњи програм почиње од 20 часова ревијалном утакмицом ветерана Вранова и Радинца са којима је играо и Зоран Поповић Поп.
Од 21 сат игра се утакмица за треће место. Састају се екипе Амбалажерка из Бегаљице И ФК Милан Сд.
У 21,45 почиње још једна ревијална утакмица у којој ће се састати Зоранови пријатељи и пријатељи Јелен купа, односно тим Арт фоодбалл Србија, у којем ће бити И познати уметници Милан Митровић, Данијел Чехранов, Павле Удовичић, Ведран Благојевић и Милош Вилотић.
За 22,30 х заказана је утакмица за победника турнира.

По завршетку овог меча уследиће церемонија проглашења победника, додела пехара, новчаних награда и захвалница.
Осим прве три пласиране екипе, награде ће добити и најбољи појединци: играч, голман и стрелац, које додељује породица Зорана Поповића Попа. Породица ће уручити и захвалнице учесницима турнира, спонзорима и свима који су допринели да се кроз фудбал чува сећање на Зорана.
Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015.године након краће и тешке болести. Готово до последњег дана био је тренер ФК Пролетер чији стадион данас носи његово име.