SOCIJALISTIMA ROK DO PETKA, PRETI RASKID KOALICIJE

Socijalistička partija Srbije ima rok do petka da povuče potpise za sazivanje vanredne sednice Skupštine Opštine Smederevska Palanka, a ukoliko se to ne desi, Srpska napredna stranka raskinuće sa njima koaliciju u Smederevu, Velikoj Plani, Kovinu i Vrbasu, nezavnično saznaje portal “Smederevske novine”.
Naime, socijalisti su u Smederevskoj Palanci u opoziciji, s obzirom na to da je prvi čovek lokalnog SPS-a Petar Jelić u vreme vladavine Demokratske stranke bio zamenik presednika opštine. Sekretar socijalista Slavoljub Đurić i pomenuti Jelić, koji sada vode palanački SPS, u prijateljskim su odnosima su sa bivšim presdednikom opštine iz DS-a Radoslavom Milojičićem Kenom, tokom čijeg mandata je ova podunavska opština zadužena za četiri milijarde dinara.
-Na sastanku vrha SNS-a i SPS-a dogovoreno je da odbornici socijalista neće podržati inicijativu bivšeg predsednika opštine, Radoslava Milojičića Kene za sazivanje vanredne sednice lokalnog parlamenta. Međutim, njegovi prijatelji, Jelić i Đurić, ne žele da odustanu, tvrdeći da su pod direktnom protekcijom Branka Ružića. Ako je SPS-u više stalo do njih dvojice, nego do koalicije sa SNS-om u Smederevu, Velikoj Plani, Kovinu i Vrbasu, neka istraju. Srpska napredna stranka je prilično kruta po ovom pitanju. Posle petka razgovora više nema – potvrđuje za naš portal izvor iz SNS-a.

J. Šešlak

2 thoughts on “SOCIJALISTIMA ROK DO PETKA, PRETI RASKID KOALICIJE

 • 26. juna 2017. at 10:42
  Permalink

  A sta ce da bude sa Brancetom? Da li je istina da ce ovih dana biti smenjena Milijana Novakovic?

  Reply
 • 26. juna 2017. at 06:32
  Permalink

  Gde ce Brance Stojanovic????

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *