EKSKLUZIVNO: NAPREDNJACI RASKIDAJU KOALICIJU SA SOCIJALISTIMA U SMEDEREVU

Srpska napredna stranka neće više sarađivati u vlasti sa Socijalističkom partijom Srbije u našem gradu, nezvanično saznaje portal “Smederevske novine”. Do raskida koalicije naprednjaka i socijalista, prema našim saznanjima, doći će na nivou celog Podunavskog okruga, kako u Smederevu, tako i u opštinama Velika Plana i Smederevska Palanka.
Na ovakav potez u SNS-u su se oslučili zbog ponašanja palanačkih socijalista. Naime, SPS u Smederevskoj Palanci predvode Petar Jelić, koji je u vreme vladavine Demokratske stranke bio zamenik predsednika opštine, i sekretar Slavoljub Đurić. Ova dvojica su podjednako odgovorna za katastrofalno stanje u Smederevskoj Palanci, kao i demokrata Radoslav Milojičić Kena, poznat po bahatom ponašanju i brojnim nezakonitim radnjama. Zajedno su ovu podunavsku opštinu zadužili za 4 milijarde dinara, a sada se, objašnjava naš izvor, ponovo udružuju u opozicionom pokušaju da naude vlasti koju suvereno vodi SNS sa partnerima iz PUPS, NS i JS.

 

J.V.

10 thoughts on “EKSKLUZIVNO: NAPREDNJACI RASKIDAJU KOALICIJU SA SOCIJALISTIMA U SMEDEREVU

 • 24. jula 2017. at 17:50
  Permalink

  Nisu svi socijalisti isti zao mi je sto valjda od poslova predsednik odbora soc.u Smederevu Barovic kao sportista nije vise doprineo za sport u Smederevu jer je i on u vlasti grada,zato ga treba smeniti i u organima opstine i sa mesta pred.odbora socijalista i na njegovo mesto postaviti sadasnju poslanicu narodne skupstine Srbije Vesnu Ivkovic,doktorku sa iskustvom i neukaljanim obrazom sposobnu radnu i koja treba da ocisti sve te potrosene kadrove SPS da ih otprati u penziju dovede mlade obrazovne postene koji ce da rede za dobro ovog grada,ako tako ne bude bojim se da na sledecim izborima necete preci crtu.

  Reply
 • 22. juna 2017. at 02:43
  Permalink

  Podrška za vrh Srpske napredne stranke što hoće da uvede red u Podunavskom okrugu! Svaka čast!

  Reply
 • 22. juna 2017. at 02:13
  Permalink

  Kalcopoli, Mirko Đurić je ekspert samo za lokomotive i vagone. Bio je skretničar u železari. Diplomu koju sada ima je kupio pre više godina. A u sport (iako je član veća za sport) se razume ko Jasna Avramović u kompjutere i strane jezike. Znači, nikako. A Branče je komunjara (mada je formalno socijalista), kao ti i ja što smo astronauti. Branče i Barović su odavno kapitalisti. Samo su za narod komunisti, kao i onaj Kostić što izlazi za govornicom gradske skupštine i stalno pravi budalu od sebe, kad kaže „Drugarice i drugovi“. A što vi „drugovi“ Branče, Kostiću i Baroviću ne zovete te „drugove“ i „drugarice“ na koje se pozivate i kada skidate kajmak i delite milione?!

  Reply
  • 22. juna 2017. at 16:52
   Permalink

   Dragana slusajte sebe sta pricate…(pisete)…

   Reply
 • 22. juna 2017. at 01:42
  Permalink

  Došlo je vreme da se napravi malo reda u celom Podunavskom okrugu. Podrška za Srpsku naprednu stranku!

  Reply
 • 22. juna 2017. at 01:31
  Permalink

  Brance stara komunjara nece vise biti na vlasti? Prosto neverujem u to, covek ima sto zivota. Nek povede sa sobom i eksperta za sport u vecu Mirka Djurica, covek upropasti ceo sport u gradu.

  Reply
 • 22. juna 2017. at 01:29
  Permalink

  A kako će gi sada Jasna Avramović bez svoje podguzne muve Brančeta Stojanovića iz SPSa Smederevo? To mi je malo naučna fantastika. A i Barović lepu lovu skinuo. Preko milijardu dinara. Tako da Jasna, Branče, Barović i slični, lepe pare imaju zbog njihove višegodišnje sprege.

  Reply
 • 22. juna 2017. at 01:08
  Permalink

  eh, kad bi sve što objave smederevske bilo tačno, bilo bi ti zaista lepo …kad ono beše jasna leti sa mesta gradonačelnika ?

  Reply
 • 22. juna 2017. at 01:02
  Permalink

  Odlična vest! Svaka čast mnogima u SPSu, ali onaj Branče kad se sabere , vlada u Smederevu više od Slobe, Tadića i Vučića zajedno. Tašna, mašna i tako preko 20 godina. Dosta je više bilo!

  Reply
 • 21. juna 2017. at 22:08
  Permalink

  Najzad lepe vesti za Smederevo !!!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *