ПРОДАЈА 120.000 ТОНА, ПРИХОД 77 МИЛИОНА ДОЛАРА

 

Прошлог месеца компанија “HBIS GROUP Serbia Iron &Steel“ остварила је продају преко 120.000 тона финалних челичних производа и финансијски приход од око 77 милиона долара. То је највећи успех забележен у последњих годину дана, колико је прошло од доласка кинеског инвеститора у Србију.

-Овај резултат постигнут је захваљујући преданом и добро синхронизованом раду свих запослених, али и чињеници да је HBIS препознат као озбиљан произвођач челика. Стратегија побољшања квалитета производа у тренутку када се тржиште бори са ниским ценама, поверење купаца и континуитет присуства производа на тржишту били су циљеви којима се тежило протеклих годину дана. Поред тога, глобална моћ интеграције ресурса и добра организација посла после преузимања фабрике у Смедереву, допринели су да дође до овог значајног успеха – саопштавају из ове компаније.

У саопштењу се наводи да “HBIS GROUP Serbia” очекује да ова година буде рекордна по много чему, што ће се видети у наредним месецима, захваљујући пре свега новим инвестицијама, чија вредност износи 150 милиона долара.

 

Ј.В.

Comments are closed.