PRODAJA 120.000 TONA, PRIHOD 77 MILIONA DOLARA

 

Prošlog meseca kompanija “HBIS GROUP Serbia Iron &Steel“ ostvarila je prodaju preko 120.000 tona finalnih čeličnih proizvoda i finansijski prihod od oko 77 miliona dolara. To je najveći uspeh zabeležen u poslednjih godinu dana, koliko je prošlo od dolaska kineskog investitora u Srbiju.

-Ovaj rezultat postignut je zahvaljujući predanom i dobro sinhronizovanom radu svih zaposlenih, ali i činjenici da je HBIS prepoznat kao ozbiljan proizvođač čelika. Strategija poboljšanja kvaliteta proizvoda u trenutku kada se tržište bori sa niskim cenama, poverenje kupaca i kontinuitet prisustva proizvoda na tržištu bili su ciljevi kojima se težilo proteklih godinu dana. Pored toga, globalna moć integracije resursa i dobra organizacija posla posle preuzimanja fabrike u Smederevu, doprineli su da dođe do ovog značajnog uspeha – saopštavaju iz ove kompanije.

U saopštenju se navodi da “HBIS GROUP Serbia” očekuje da ova godina bude rekordna po mnogo čemu, što će se videti u narednim mesecima, zahvaljujući pre svega novim investicijama, čija vrednost iznosi 150 miliona dolara.

 

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *