ZLATO ADAMOVIĆU, DUPLA BRONZA VELJKU ILIĆU

Petar Adamović sa 526 krugova osvojio je zlatnu medalju u disciplini malokalibarskim pištoljem, u kategoriji juniora, na drugom kolu Kupa Srbije, održanom proteklog vikenda u Novom Sadu. Sa tim rezultatom plasirao se i u seniorsko finale, gde je zadržao šesto mesto.
Kao i pre dve nedelje na prvom kolu, Veljko Ilić se okitio sa dve bronzane medalje u kategoriji juniora malokalibarskom puškom. Posebno vredan pažnje je rezultat od 1.147 krugova u trostavu koji mu je ujedno i novi lični rekord i rezultat koji mu je doneo prvo seniorsko finale u ovoj disciplini. U disciplini 60 metaka ležeći medalju je osvojio sa 605,8 krugova. Sa tim rezultatom bio je deseti u kategoriji seniora, dok je deveti bio njegov trener Nikola Simić sa 607,9 krugova, te im je obojici za malo izmaklo finale u kome gađa osam najboljih.
Natalija Tasić je bila 12. u trostavu sa 552 kruga i peta u disciplini 60 ležeći sa odličnih 609,8 krugova. Treće, poslednje kolo Kupa Srbije održaće se 27. i 28. maja, takođe u Novom Sadu, saopštavaju iz Streljačkog kluba Smederevo.

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *