Србија штеди, а Јасна очајнички покушава да демонстрира „моћ“

Подунавски информативни портал epodunavlje.rs у најновијем чланку бави се дешавањима у Смедереву. У тексту који мижете прочитати на адреси: http://epodunavlje.rs/index.php/vesti/item/7800-srbija-stedi-a-jasna-ocajnicki-pokusava-da-demonstrira-moc пише следеће (текст преносимо у целости):

Градоначелница Смедерева Јасна Аврамовић открила је своје право лице. Разоткривен је покушај да њен покрет преузме бренд СНС, како би у име владајуће странке користио новац грађана у личну промоцију и пласира га Јасниним „пословним партнерима“ кроз крајње сумњиве инвестиције, од којих обични људи немају никакве користи.

Знајући да јој се спрема смена због злоупотреба буџета и бројних приговора незадовољних привредника и грађана, Јасна покушава да „оживи“ покрет, у циљу очувања градоначелничке фотеље, коју, очигледно, сматра својом дедовином.

Први корак учинила је јуче. У мотелу „На раскршћу“ организовала је прославу Славе уништеног покрета. Присуствовали су председник Скупштине Богољуб Спасојевић, чланови Већа Мирко Ђурић и Дејан Миленковић Багзи, одборници Весна Киш, Здравко Јањић, Драгослав Петровић Марус, Снежана Петковић, Рада Трајковић (Јаснина кума), Новица Стевановић Хилтон и Милорад Митровић.

Изјаловио јој се план. Домаћин Славе требао је да буде Сима Недић, шеф одборничке групе СНС. Али, Сима зна мишљење врха СНС о Јасни па се једноставно – није појавио!

Други корак дешава се сутра, унутар Смедеревске тврђаве. Јасна, под лажним изговор прославе победе Александра Вучића на председничким изборима, а искључиво у личној намери да окупи плаћене лобисте од којих очекује да јој сачувају функцију, прави прославу за 3.000 званица.

Поделила је и бонове за храну и пиће, вредне око 3.000.000 динара, које сигурно неће да да из свог џепа. Колико малих предузећа или предузетника, спортских клубова, културно – уметничких друштава, социјалних случајева вапи за помоћи, а она, када цела Србија штеди, баца паре да би глумила Клеопатру. Докле више?

6 thoughts on “Србија штеди, а Јасна очајнички покушава да демонстрира „моћ“

 • 26. juna 2019. at 22:02
  Permalink

  Šta je sa gradskim zemljištem kod mosta, blizu PKC, koji je Jasna u nameštenom tenderu dala budzašto svom bivšem dečku iz Palanke, tj. njegovim „investitorima“ iz Ratara da prave medicinski materijal??? Policija sve zna, kad će da progovori neko, pitanje je sad? 😉

  Reply
 • 2. juna 2017. at 09:33
  Permalink

  strasno bolesni umovi o cemu vi pisete!mislim novinare i komentare!potrazite pomoc u nekoj dusevnoj ustanovi!!!!!!jasna je najbolja a sljam od novinara pise gluposti i uvek blate i vredja nas grad!!!!!!

  Reply
 • 25. maja 2017. at 17:39
  Permalink

  Pa sta je sa taksijem sto joj vodi Paunovic Vladimir na Plavincu a direktor je neki u N. Zelezari
  Tata njegov i mama su se nadobijali para ogreva od teta Jasne

  Reply
 • 15. maja 2017. at 11:45
  Permalink

  tisi ifektolog kucko ti znas da zaraznu sljau stavis u radicu da znate ljudi koju vodu piete vi smederevci voda nije za pice ije tehnicki ispravna puna bahterija inace nemju dozvolu za snabdenevnje na placu ju vam vodu za koju nebih ni noge oprali a kamli da pijete

  Reply
 • 14. maja 2017. at 09:11
  Permalink

  Bolest x Pohlepa je kraj za nju! izgubljena u prostoru i vremenu potpuno dezorijentisana …

  Reply
 • 14. maja 2017. at 08:49
  Permalink

  UAAAAAAAAAAAAA JASNAAAAAAAAAAAAAA,UNISTILA SI NAM GRAD IDI U PENZIJU!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *