DVA STANA I JEDNA PROSLAVA

Prema saznanju „Smederevskih“, do smene gradonačelnice, koja je sada već izvesna, došlo je iz više razloga. Naš izvor tvrdi da je Avramovićeva „prosto sama ubrzavala“ sopstvenu smenu. Najpre je na Gradskom odboru Srpske napredne stranke pokušala da pokrene pitanje smene stranačkih funkcionera zaduženih za koordinaciju u Smederevu, koje je Izvršni odbor na ta mesta imenovao još u januaru ove godine. To je direktno kršenje statuta Srpske napredne stranke. Ideja je bila da se potpiše peticija kojom bi se iskazalo nezadovoljstvo lokalnog odbora radom pojedinih koordinatora, ali ogromna većina članova nije želela u tome da učestvuje, pa je zaključak sa tog sastanka preformulisan u poziv predsedniku Izvršnog odbora SNS-a Darku Glišiću da u što kraćem roku poseti Smederevo, kako bi se razrešila situacija u ovom gradskom odboru.

Drugi propust u nizu je organizovanje proslave pobede Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima. „Vučićeva politika je rad i štednja, a ne mezetluk“, tvrdi naš sagovornik. „To je politika koja je važila do 2012-te, a posebno je besmisleno proslavljati pobedu ostvarenu pre skoro dva meseca“. Kaže da se postavlja pitanje ko će da plati proslavu za dve, tri hiljade ljudi. Bilo bi strašno, navodi, ako bi se ispostavilo da su za tu svrhu trošene pare iz budžeta. Sa druge strane, kaže, s obzirom na to da se proslava organizuje u nedelju 14. maja, a da je u petak slava Pokreta za Smederevo, pitanje je da li se baš obeležava Vučićeva pobeda. Na kraju naš sagovornik tvrdi da ima i nepoznanica i oko gradonačelnicine imovinske karte koju je predala Agenciji za borbu protiv korupcije. Utvrđuju se, kako navodi, imovinski odnosi za neka dva stana na Novom Beogradu, a sveće biti jasnije sledeće nedelje, tvrdi naš izvor.

J.Š.

8 thoughts on “DVA STANA I JEDNA PROSLAVA

 • 12. maja 2017. at 16:21
  Permalink

  Verujemo, jer je istina ovo sto je napisano. U ovom tekstu samo je na drugoj slici izvrnut bon.

  Reply
 • 11. maja 2017. at 23:28
  Permalink

  Da li postoje ljudi koji veruju u bilo šta što je potpisano inicijalima J.Š.? Toliko izvrnutih činjenica i istine da to nije normalno

  Reply
  • 12. maja 2017. at 19:12
   Permalink

   Sta je izvrnuto, zivota ti!? Pa ti onda citaj „Nase“ (vase) novine. Od one Jasnine urednice sto joj je sada i direktor KCN televizije. Kako vas nije sramota!? Sve medije pozatvarala po gradu, ugasila sport, ugusila zivu rec, sahranila demokratiju! Samo njeni poltroni i nacelnici misevi opstali. Sve ih treba promeniti! Nacelnika Gradske uprave, sve nacelnike u Gradskoj upravi! Da taj posao rade strucni, a ne stranacki ljudi! Ako je tacno da ce taj Stosic biti gradonacelnik – to je prvo sto treba da uradi! Da ovaj grad malo prodise.

   Reply
 • 11. maja 2017. at 23:16
  Permalink

  Sa njom odlazi i nacelnica Gradske uprave. Ali, ne verujem i da ce ona cuvena nacelnica odeljenja. Cuvena bivsa „supruga“ „cuvenih“ muzeva. Sve je to dogovor da bi ona dosla na mesto nacelnika Gradske uprave. Ako bi ovaj novi gradonacelnik to aminovao, onda nema razlike izmedju Jasne i njega. U startu bi navukao gnev pola grada! Ne moze neko sa fakultetom zavrsenim u ul. Kralja Petra, da bude nacelnik Gradske uprave. I sa karakteristikama i „vrlinama“ koje ima. Ali, ovo je cudan, mnogi kazu i proklet grad. Sacekajmo da vidimo.

  Reply
  • 22. maja 2017. at 22:21
   Permalink

   Pa ti sto zavrse te spajz fakultete budu sefovi nama sa drzavnim!

   Reply
 • 11. maja 2017. at 19:10
  Permalink

  Valjda ce i nas smederevce sreca da pogleda i da neko normalan dodje na mesto gradonacelnika. Proslavljati Vucicevu pobedu mesec i po posle izbora je besmisleno i veliki trosak, a mislim da bi i Vucic kad bi cuo za proslavu bio mnogo ljut. Moguce je da je to vise proslava Jasninog Pokreta za Smederevo kao sto kaze u tekstu.

  Reply
 • 11. maja 2017. at 16:53
  Permalink

  Da l’ je istina da je grom, kada je bilo ono nevreme proslog petka, udario u kucu gradonacelnice? Cela Zeleznicka ulica prica o tome. Kakvo predskazanje… Neko bi rekao „nece grom u koprive“. Mozda je proslava zbog toga? Nek’ je ona ziva i zdrava! I daleko joj lepa kuca! I neka hitno nabavi gromobran! Bogu hvala, prezivela je udar groma, ali tesko ce da prezivi na mestu gradonacelnice… Bogu hvala i na tome.

  Reply
 • 11. maja 2017. at 16:35
  Permalink

  A sta je sa nekretninama u Sokobanji? I njen prvi stranacki saradnik je tu. Komsije. Odnosno, saradnik iz njenog Pokreta…

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *