SMEDEREVSKE „ZABRANJENE“ U GRADSKOJ UPRAVI

U Gradskoj upravi Smederevo, po naređenju gradonačelnice Jasne Avramović, blokiran je pristup portalu „Smederevske novine“, saznaje naša redakcija od više zaposlenih u lokalnoj administraciji. Razlog tome je, kako nam je rečeno, pisanje „Smederevskih“ o promenama koje se u narednom periodu očekuju u vrhu Gradskog odbora Srpske napredne stranke i lokalnoj vlasti, koje podrazumevaju da će aktuelna gradonačelnica biti smenjena sa funkcija. Kako nam je potvrđeno, Smederevske novine i verovatno još neki sadržaji, blokirani su na ruteru, tako da niko od zaposlenih koji koriste umrežene računare, nema pristup našem portalu. Bez obzira na to, po tvrdnjama zaposlenih, „Smederevske novine“ i dalje su „dostupne“ u Gradskoj upravi i to putem mobilnih telefona sa android platformom. Komentarišući ovakav odnos lokalne vlasti prema Smederevskim, glavni i odgovorni urednik ovog portala Jovica Šešlak smatra da je reč o „bolesnom shvatanju uloge medija u društvu“ i dodaje „da samo ludaku može pasti na pamet da, u veku informacionih tehnologija, pokuša da na svaki način spreči informisanje građana. Gradonačelnica očigledno želi da onemogući da istina stigne do javnosti i želi da ostavi utisak da je ranjena lavica, a istina je da se ponaša kao olinjala maca“ kaže Šešlak.

Z.M.

6 thoughts on “SMEDEREVSKE „ZABRANJENE“ U GRADSKOJ UPRAVI

 • 9. maja 2017. at 00:46
  Permalink

  Podrška Smederevskim novinama! Podrška nesalomivima Glišiću, Maloviću i Šešlaku!

  Reply
 • 8. maja 2017. at 23:27
  Permalink

  Vi jedino u ovom gradu omogućavate nepristrasno informisanje građana! Drugih medija nema! Sve je pogasila! Nije ona samo zabranila Smederevske u GU, zabranila je u sadejstvu sa načelnicom GU i načelnicom opšte uprave, Slađe bivše Š. da ljudi normalno rade, da normalno komuniciraju, da rade danju i noću (čitav period od oktobra 2016 do maja 2017) i da im se ni dinar ne da za to! Njoj trebaju robovi i slepi poslušnici! Isterale su matičarke uz neviđeno zlostavljanje a sad beže kud koja…Jaca u neko ministarstvo, Milijana bi u penziju a Slađa u Srbija-šume!? Da pobegnu od tih istih matičarki! Podrška Šešlaku!!!

  Reply
 • 8. maja 2017. at 22:33
  Permalink

  Sve su one lavice, kako da ne… Sladja, Milijana, Jasna. Mnogo zena na malom prostoru. Jedna drugu upropastile. Grad upropastile. Cuvaju jedna drugu. Sve treba da lete. Strasno. Ova jedna na fejsu se „identifikovala“ sa lavicom!? Dobro je Seslak napravio to poredjenje. Dokle ide ta bolest..? Strasno, strasno.. Kada su maltretirale i namestile ljude iz Direkcije, Turisticke organizacije, drugih javnih preduzeca, pa njihove koleginice maticarke. E, zato im se sada sudi za mobing! Ne moze se niko vredjati, ponizavati, omalovazavati, ismejavati, ogovarati, a da misli da ce ostati nekaznjen. Mnogo drugih je trebalo takodje da podnese tuzbu za mobing. Tom bahatom, navaspitanom, ulicarskom i bezobraznom ponasanju se jednom mora stati na put! Ne treba uvek pametniji da popusta. Zavrtelo se kolo -vratice im se sve kao bumerang… Podrska Smederevskim novinama!

  Reply
 • 8. maja 2017. at 13:54
  Permalink

  Nemojte, molim Vas, ovako jako na maca Jacu. Jer kad procita tekstove protiv nje, ima obicaj da se odmah hvata mobilnog ili piksle i gadja prvog ispred sebe. Ili ne daj Boze da dobije srcku, pa posle ko ce da vodi ovaj grad.

  Reply
  • 8. maja 2017. at 19:12
   Permalink

   Neće ova polovljača još dugo biti u fotelji. Na svu sreću grada Smedereva.

   Reply
 • 8. maja 2017. at 11:37
  Permalink

  U ZATVOR NJU I NJENOG MUZA I MNOGO NJIH IMA ZA KORUPCIJU

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *