„SHOPPI REATIL PARK“ BIĆE OTVOREN U OKTOBRU

Gradonačelnica Jasna Avramović i direktor „MPC Propertiesa“ Tomas Viladsen svečano su položili kamen temeljac za izgradnju „Shoppi retail parka“ u Smederevu, koji će, prema najavama investitora, biti završen u oktobru. Predviđeno je da objekat bude površine od 9.200 metara kvadratnih, a vrednost investicije procenjena je na više od 8,5 miliona evra.
-Veliko nam je zadovoljstvo da se danas, kada postavljamo kamen temeljac za izgradnju „Shoppi Retail Parka“ u Smederevu, možemo pohvaliti i informacijom da je 70 odsto objekta već izdato, što samo potvrđuje lokalni značaj i poslovni potencijal. „Shoppi Retail Park“ u Smederevu će karakterisati odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, među kojima su „H&M“, „Deichmann“, „New Yorker“, „Sport vision“, „Win,Win“, kao i mnogi drugi. Siguran sam da će vaj objekat svojom dobrom ponudom predstavljati ne samo novo ime kupovine, već i prepoznatljivo ime porodičnog druženja i okupljanja za građane Smedereva – izjavio je Vilandson, izrazivši zahvalnost lokalnoj samoupravi koja je izašla u susret prilikom dobijanja svih dozvola neophodnih za izgradnju ovakvog objekta.
Gradonačelnica Jasna Avramović istakla je zadovoljstvo što će jedan ovakav objekat biti izgrađen u našem gradu, ističući da je ova investicija pokazatelj da standard građana Smedereva raste.
– Ovaj objekat će uposliti jedan određen broj Smederevaca, što je nama još veće zadovoljstvo, jer je naša politika da broj nezaposlenih u gradu bude što manji. Ovo je polovina objekta i želim da ubrzo i druga polovina nikne na ovom mestu. Zahvaljujem se investitoru što je Smederevo prepoznao kao dobro mesto za ulaganje, a izgradnja jednog ovakvog šoping centra u gradu je znak da je standrad Smederevaca porastao – rekla je gradonačelnica.
Nov objekat niče na zemljištu u neposrednoj blizini DIS-a, koje je lokalna samouprava prodala krajem 2015-te godine za 1,7 miliona evra.
Inače, prema rečima investitora, objekat u Smederevu predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije „MPC Properties“, pored „Ušće šoping centra“, „Ušće kule“, „Shoppi Retail parkova“ u Subotici i Borči, „Immo Outlet Centra“ i mnogih drugih poslovnih objekata ovog tipa u Srbiji.

J.V.

3 thoughts on “„SHOPPI REATIL PARK“ BIĆE OTVOREN U OKTOBRU

 • 27. aprila 2017. at 16:00
  Permalink

  Ajde bre malo pozitive…konacno da ima nesto i u smedervu mi kukajuci sve oterasmo a hitamo za Beograd i kukamo kako svi imaju a mi nemamo i sada kada ce biti otvoren nama to jelte nije potrebno ….i naopak smo narod…

  Reply
 • 26. aprila 2017. at 23:44
  Permalink

  a to za ljude da potroše novac koji nemaju? Kakve budalastine

  Reply
 • 25. aprila 2017. at 20:50
  Permalink

  „standrad Smederevaca porastao“?! ova je načisto prolupala.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *