GRAD OBEZBEDIO TRI NOVA VOZILA ZA DOM ZDRAVLJA

 

Grad Smederevo donirao je Domu zdravlja tri nova vozila, dva sanitetska i jedno putničko za prevoz pacijenata na dijalizu. Za to je iz budžeta izdvojeno tri miliona dinara.

-Dva sanitetska vozila potpuno su opremljena za rad na terenu. Trudićemo se da svake godine kupujemo po tri vozila kako bi usluga za građane bila brža i kvalitetnija. Iako želim da što manje bude potrebe za ovim vozilima, naša je obaveza da unapredimo rad Doma zdravlja kroz broj lekara, mobilne i preventivne timove, seoske ambulante i apoteke – rekla je gradonačelnica Jasna Avramović prilikom uručenja vozila.

Ovom donacijom, smederevski Dom zdravlja sada ima na raspolaganju jedanaest sanitetskih vozila.

-S obzirom na to da obavljamo prevoz bolesnika i za potrebe Doma zdravlja i za potrebe bolnice, ovo nam je dragocena pomoć od osnivača. Vozni park nije godinama obnavljan, održavanje svih vozila skuplje nas je koštalo nego što ona vrede. Ovom donacijom poboljšaćemo uslugu za naše pacijente, ali će nam značiti i uštedu – rekla je direktorka Doma zdravlja Svetlana Mihić Jovanović.

Grad je i prošle godine kupio tri vozila smederevskom Domu zdravlja, a budžetom grada za tekuću godinu predviđeno je još pet miliona dinara za obnovu voznog parka.

 

J.V.

4 thoughts on “GRAD OBEZBEDIO TRI NOVA VOZILA ZA DOM ZDRAVLJA

 • 13. februara 2017. at 19:29
  Permalink

  Kako je ona jedna divna zenica..!! Slatka slatkica… Zlato nase… Ma, bravo!!! Ma, dozivotno za gradonacelnicu! Ti, Krco cuti!!! Ko jednom izda… Odosmo mi, a vi se je……. u ovom usranom Smederevu doveka! Zbogom!

  Reply
 • 31. januara 2017. at 19:25
  Permalink

  Nije kupio grad, nego gradjani grada Smedereva.Bar negde da se spomene i obicna raja koja samo daje.

  Reply
  • 31. januara 2017. at 22:35
   Permalink

   ……a vodovod je u prilici da poklanja (?) , jer je ostvario profit. A znamo i kako – kad smo placali najskuplju vodu u Srbiji. Ne znam samo ko ce jos morati da iskaze profit da bi se namirile odstete zbog nezakonitih otkaza, zbog nezakonitih cena vrtica, zbog svih nezakonito donetih odluka………sta cemo sve i koliko jos morati da placamo svi mi ? I od cega ?

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *