PRETUČEN RADNIK JKP „ZELENILO I GROBLJA“

 

Boško B. (57), zaposlen u radnoj jedinici „Zoohigijena“ javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo i groblja“, napadnut je u utorak u sred bela dana, u centru grada, kada je po prijavi stanara, a po nalogu komunalne inspekcije, došao da iz zgrade u ulici Filipa Višnjića 6 odnese psa bez vlasnika. Na njega je, tvrde u preduzeću, nasrnuo mladić, dok je pored vozila sa kavezom  čekao kolegu koji je otišao po doručak. Napadnuti radnik zdobio je teške telesne povrede – izbijeni su mu zubi, rasečena usna i ima više povreda u predelu glave.

-Prišla su mu dvojica mladića, a jedan ga je pitao odakle mu pravo da uzme njegovog psa iz dvorišta. Pas nije bio ni u kakvom dvorištu, već u zgradi, između trećeg i četvrtog sprata. Nije bio čipovan. Prema njegovoj izjavi povoda za ovako nešto aposolutno nije bilo. Sve se odigralo brzo, u trenutku kada je pokušao da mladićima objasni da radi po nalogu inspekcije i da su stnarai prijavili da je u stambenoj zgradi pas lutalica. Ceo slučaj odmah je prijavljen policiji, a istraga je u toku – rekla nam je Ana Subotić, izvršni koordinator u JKP „Zelenilo i groblja“.

Pretučeni radnik nije želeo da govori za medije. U preduzeću navode da su ovakve i slične situacije sve učestalije.

– Ovo, nažalost, nije prvi takav slučaj. Radnici našeg ali i drugih javnih komunalnih preduzeća gotovo svakodnevno su izloženi neprijatnostima, pretnjama, pa i fizičkim nasrtajima i zaista bi nadležni morali odlučnije da reaguju – istakla je Ana Subotić.

 

J.V.

One thought on “PRETUČEN RADNIK JKP „ZELENILO I GROBLJA“

 • 18. avgusta 2016. at 14:17
  Permalink

  Ana Subotić, izvršni koordinator u JKP „Zelenilo i groblja“. ŠTA BRE OVA KOORDINIRA? NAJVEĆA KVALIFIKACIJA JOJ JE STO JE BILA MAKSINA SVALERKA.
  A MAKSINA BIVŠA ŽENA ŠEF INSPEKCIJE. KOJE LI SAMO SRUKOVNE DIPLOME IMAJU OVE DVE?
  A MAKSA JE ONAJ STO JE IZ RASPALOG GOLFA USKOČIO U MERCEDES I HAMER.
  JASNINI KADROVI SA KOJIMA ĆEMO U EVROPU?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *